Skip to the content

Vacature Design Thinking consultant

Patient Journey Lab zoekt een ondernemende Design Thinking consultant voor 16 uur per week die mee wil helpen aan het uitbouwen van de propositie. 

Patient Journey Lab maakt het contact van patiënten met zorginstellingen zo makkelijk en persoonlijk mogelijk, door het strategisch inzetten van herbruikbare digitale middelen. Dit doet Patient Journey Lab door een multidisciplinaire aanpak met de medewerkers en systemen van de zorginstelling en het patiënt perspectief als startpunt. Hierdoor worden zorgverleners geholpen bij het duurzaam realiseren van verbeteringen en het inzetten van e-health oplossingen om de zorg te verbeteren, op een manier die past bij de organisatie en met oog voor de belangen van patiënten. 

De rol 

Als consultant Design Thinking ben je zelfstandig en verantwoordelijk voor klanten. Je begeleidt patient journey trajecten, waarbij je onderzoek doet en journeys in kaart brengt samen met de klant. Je helpt zorginstelling meer zicht te krijgen op de wensen van patiënten en zorgverleners en vertaalt dit door nieuwe oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn in de vorm van communicatie, innovaties of procesverbeteringen. Je begeleidt workshops en je coacht en adviseert klanten.  

Samen met de eigenaar van Patient Journey Lab zet je de strategie uit en werk je mee aan het uitbouwen van het klantenbestand. Zo denk je mee over de verbetering van onze dienstverlening en productontwikkeling van bijvoorbeeld onze blended cursus patient journeys. 

Wat heb je nodig voor deze rol? 

  • Een opleiding in hoger/universitair onderwijs, bijvoorbeeld op het gebied van Industrieel Ontwerpen, Product Design, Multimediadesign, Psychologie of iets vergelijkbaars
  • Je hebt affiniteit met de zorg en digitale toepassingen 
  • Je bent in staat om ideeën om te zetten naar oplossingen 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift 
  • Analytisch denkvermogen combineer je met goede communicatieve vaardigheden 
  • Ervaring met agile werken is een pre 
  • Ervaring met de rol van projectleider, product-owner of scrummaster  

Wie ben je? 

Je hebt minimaal twee jaar ervaring met design thinking technieken in de praktijk. Met gemak en plezier neem je deel aan je (vakinhoudelijke) community en bouw je een netwerk op. Je bent een gezellige collega met een goed gevoel voor humor. 

Wat bieden wij? 

Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Een flexibele werkplek soms in Rotterdam, soms in Leiden of vanuit je eigen werkplek. Enthousiaste collega's en veel vrijheid.  

Wat moet je doen? 

Stuur een email met een motivatie en je CV naar ilonka@patientjourneylab.com. De reactie-deadline is 18 februari aanstaande. De meest geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een online speeddate. Uiteindelijk willen we je nog wel in het echt ontmoeten. 

Naar wie? 

Heb je nog vragen, bel dan Ilonka Coenraad 06 50 69 45 46. 

Patient Journey Lab

info@patientjourneylab.com

0650694546

 

Wil je de interactie met patiënten verbeteren?