Skip to the content

Patient Journey Lab Team

Ilonka Coenraad

Ilonka heeft 25 jaar ervaring met marketing, communicatie en online bij verschillende organisaties. 

Als interim hoofd online bij AMC leerde zij de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitale interactie in de zorg. Vanuit haar ervaring met verandertrajecten helpt zij met het goed inrichten van een nieuwe werkwijze. Ilonka is de oprichter van Patient Journey Lab. Ilonka is ook te boeken als spreker.


LinkedIn Ilonka

Dicky van Hamersveld

Dicky is service designer en maakt samen met de klant een vertaling van de doelstellingen naar oplossingen in de vorm van communicatiemiddelen, innovatie- of procesverbeteringen. 

Opgeleid als designer en met vele jaren ervaring in het ‘ontwerpend denken’ is Dicky een sparringspartner die verschillende partijen helpt buiten de gebaande paden te denken om zo tot nieuwe ideeën te komen. Ook heeft ze een brede interesse in culturele trends, een passie voor wat mensen ‘beweegt’ en de wens om een positieve impact te maken in de maatschappij.  

LinkedIn Dicky

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben de volgende vacature openstaan:

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met ons op via het contactformulier of direct met Ilonka via 0650694546.

In samenwerking met

Doris Gottlieb

Doris is een pionier op het gebied participatief werken en werkt al sinds 2000 met Open Space Technologie.

Doris is lid van de internationale organisatie, ‘Genuine Contact’. Dit is een netwerk van professionals die werken met participatieve methoden om bij te dragen aan duurzame verandering. Steeds weer ervaart ze hoe het bijdraagt aan innovatie en het opbouwen van relaties tussen verschillende groepen mensen en het inzetten van hun kennis en inzichten voor een gezamenlijk resultaat. 

LinkedIn Doris

Maarten Jurriaanse

Maarten is ontwerper in hart en nieren en professioneel op het gebied van strategisch design en communicatie, waaronder branding en identiteitsontwikkeling.

Maarten is ervan overtuigd dat mensen in samenwerking ongekende schoonheid kunnen realiseren als ze hun verbeeldingskracht en creatiemacht durven aanspreken. Die samenwerking kun je ontwerpen door de juiste voorwaarden te scheppen, betere vragen te stellen, opties te creëren en experimenten te realiseren om te ontdekken wat voor wie van waarde is.

LinkedIn Maarten

Maaike Mintjes

Maaike werkt sinds 2007 op het gebied van Human Centred Design. Zij is gespecialiseerd in exploratief onderzoek om gebruikersbehoeften te achterhalen èn in het faciliteren van cocreatie sessies op basis van design thinking.

Maaike werkte bij verschillende bedrijven en organisaties in Australië en Nederland. Zij was Cocreate Lead bij Philips. Hier begeleide zij onder meer een groep cardiologen, wetenschappers en techneuten bij het samenstellen van een onderzoeksroadmap voor cardiovasculaire aandoeningen. 

LinkedIn Maaike

Hanneke de Bruin

Hanneke is een ervaren (kwalitatief) onderzoeker en ontwerper met een focus op gedrag, gedragsverandering en communicatiestrategie.

Zij achterhaalt de drempels en drijfveren van het gedrag van specifieke doelgroepen. Daarnaast werkt Hanneke ook binnen het domein van publieke gezondheid. Zij heeft ervaring met communicatie voor laaggeletterden, het verbeteren van gezondheidsvaardigheden en het achterhalen van emotieve obstakels voor gezond gedrag bij chronische ziekten.

LinkedIn Hanneke

"Alleen door vanuit het perspectief van de patiënt te vertrekken
worden e-health budgetten in de zorg duurzaam en doelmatig
besteed.”

Patient Journey Lab

Basic Orange

Basic Orange specialiseert zich in het ontwikkelen van op-maat-gemaakte websites, die zich flexibel aanpassen op het gedrag van individuele gebruikers.

4CLOUD

4CLOUD heeft een oplossing genaamd PiMS, dit biedt de mogelijkheid tot het managen van content voor patiëntenfolders in verschillende toepassingen. De informatie is in iedere fase van het zorgpad als losse content aan te bieden zijn.

PEX life

PEX life is gespecialiseerd in digitale dialoog in de zorg en ondersteunt klanten en patiënten met digitale communicatie, hierdoor wordt het contact beter en goedkoper.

 

Swink Webservices

Swink verbetert online prestaties, door meer inzicht, het vergroten vindbaarheid en het verrijken van content. Het is een bijzonder bureau met talentvolle medewerkers die door autisme een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

De Dutch Digital Health Cooperation is een samenwerkingsverband van vijf organisaties met elk een specifieke expertise. DDHC helpt zorginstellingen bij het verbeteren van de ervaring van zorggebruikers en medewerkers door de weg te wijzen naar de juiste digitale oplossingen.

Wil je de digitale interactie met patiënten verbeteren?