Skip to the content

Ingrid van Beek

Ingrid vertaalt de behoeften van de patiënt naar de kansen voor de zorgorganisatie om de ervaring van de patiënt te verbeteren.

Ze is een gedreven en ervaren User Experience Designer. Haar focus ligt hierbij op het inhoudelijk begeleiden en uitwerken van de sessies met patiënten en zorgverleners en online gebruikersonderzoek. Zij werkte voor meerdere opdrachtgevers in de zorg, zoals Antoni van Leeuwenhoek ken Zorgcircel.


LinkedIn Ingrid

Ilonka Coenraad

Ilonka heeft  25 jaar ervaring met marketing, communicatie en online bij verschillende organisaties. 

Als interim hoofd online bij AMC leerde zij de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitale interactie in de zorg. Vanuit haar ervaring met verandertrajecten helpt zij met het goed inrichten van een nieuwe werkwijze. Ilonka is de oprichter van Patient Journey Lab. Ilonka is ook te boeken als spreker.


Linkedin  Ilonka

Joost Meyboom

Joost is een ondernemende ​manager in de zorg die graag de koppeling maakt tussen toekomst, strategie en het dagelijkse werk.

Hij richt zich hierbij voornamelijk op innovatie-, digitalisering- en implementatietrajecten. Als ondernemer zette hij meerdere bedrijven op en in dienst van Monuta Uitvaartzorg was hij als MT-lid verantwoordelijk voor innovatie en business development. De laatste jaren werkte hij voor opdrachtgevers zoals Alzheimer Nederland en de Nierstichting.

Linkedin Joost

Maaike Mintjes

Maaike werkt sinds 2007 op het gebied van Human Centred Design. Zij is gespecialiseerd in exploratief onderzoek om gebruikersbehoeften te achterhalen èn in het faciliteren van cocreatie sessies op basis van design thinking.

Maaike werkte bij verschillende bedrijven en organisaties in Australië en Nederland. Zij was Cocreate Lead bij Philips. Hier begeleide zij onder meer een groep cardiologen, wetenschappers en techneuten bij het samenstellen van een onderzoeksroadmap voor cardiovasculaire aandoeningen. 

Linkedin Maaike

"Alleen door vanuit het perspectief van de patiënt te vertrekken
worden e-health budgetten in de zorg duurzaam en doelmatig
besteed.”

Patient Journey Lab
overleg bij Basic Orange

Patient Journey Lab vacatures

We zoeken stagiaires, voor meewerkstages en onderzoek. Neem contact op als je meer wilt weten.

Basic Orange

Basic Orange specialiseert zich in het ontwikkelen van op-maat-gemaakte websites, die zich flexibel aanpassen op het gedrag van individuele gebruikers.

4CLOUD

4CLOUD heeft een oplossing genaamd PiMS, dit biedt de mogelijkheid tot het managen van content voor patiëntenfolders in verschillende toepassingen. De informatie is in iedere fase van het zorgpad als losse content aan te bieden zijn.

PEX life

PEX life is gespecialiseerd in digitale dialoog in de zorg en ondersteunt klanten en patiënten met digitale communicatie, hierdoor wordt het contact beter en goedkoper.

 

Swink Webservices

Swink verbetert online prestaties, door meer inzicht, het vergroten vindbaarheid en het verrijken van content. Het is een bijzonder bureau met talentvolle medewerkers die door autisme een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

De Dutch Digital Health Cooperation is een samenwerkingsverband van vijf organisaties met elk een specifieke expertise. DDHC helpt zorginstellingen bij het verbeteren van de ervaring van zorggebruikers en medewerkers door de weg te wijzen naar de juiste digitale oplossingen.

Wil je de digitale interactie met patiënten verbeteren?