Skip to the content

Vacature Stagiair

Patient Journey Lab zoekt stagiaires.

Patient Journey Lab maakt het contact van patiënten met zorginstellingen zo makkelijk en persoonlijk mogelijk, met innovatie- en communicatieadvies voor het strategisch inzetten van digitale middelen. Dit doet Patient Journey Lab doormiddel van een multidisciplinaire aanpak met medewerkers en systemen van de zorginstelling en het perspectief van de patiënt als startpunt. Hierdoor worden zorgorganisaties geholpen bij het duurzaam realiseren van oplossingen om de zorg te verbeteren, op een manier die past bij de organisatie en met oog voor de belangen van patiënten. Onze klanten zijn onder meer TopMondzorg (marktleider in mondzorg), Maasstad Ziekenhuis en Kanker.nl.

Wat zoeken we?

We kunnen verschillende soorten stages bieden voor bijvoorbeeld studenten Medische Informatiekunde, Communicatie, Marketing, Bedrijfskunde, industrieel ontwerp, of ICT. Deze zouden onderzoek kunnen doen naar:

 • Ehealth toepassingen en waarom ze succesvol zijn.
 • Hoe patient journey lab zelf haar communicatie kan verbeteren
 • Resultaten bij het inzetten van patient journeys
 • Trends en ontwikkelingen in de zorgmarkt
 • Elk ander onderwerp dat relevant is voor Patient Journey Lab

Met wie werk je samen?

Patient Journey Lab is een netwerkorganisatie. We realiseren onze projecten samen met partners onder de naam Dutch Digital Health Cooperation. Dat betekent dat je samenwerkt met een aantal bedrijven. Ons kantoor is op de mooiste plek van Rotterdam in een kantoor met MiGuide https://www.miguide.nl en PEX life http://www.pexlife.com. Ook zal je, afhankelijk van je stageopdracht, partner Basic Orange https://www.basicorange.nl in Amsterdam bezoeken.

Wat verwachten we van jou?

We kiezen samen met jou het stageonderzoek dat je leuk vindt en waar wij ook beter van worden. We begrijpen dat je onderzoek belangrijk is, maar willen graag dat je in het verlengde van dat onderzoek activiteiten doet voor het bedrijf. Ook die kiezen we samen.

Vereisten:

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Interesse voor de zorg
 • Veel enthousiasme, flexibiliteit, zelfstandigheid en inzet

Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding van ongeveer 200 per maand (op basis van 40 uur).
 • Een flexibele werkplek soms in Rotterdam, soms in Amsterdam of vanuit je eigen werkplek.
 • Enthousiaste collega's, met veel kennis en ervaring en veel ruimte om je te ontwikkelen.

Wat moet je doen?

Stuur ons een email, facebook post, een LinkedIn bericht of een Instastory, jij mag kiezen. Als het ons maar overtuigt van je enthousiasme voor e-health en design thinking. Vertel ons ook over je studierichting, je werkervaring en wat je zou willen onderzoeken. De meest geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een online speeddate. Uiteindelijk willen we je nog wel in het echt ontmoeten.

Naar wie?

Stuur je sollicitatie naar Ilonka Coenraad ilonka@patientjourneylab.com, @ilonkaac op Instagram of bel als je vragen hebt: 0650694546

 

Patient Journey Lab

info@patientjourneylab.com

0650694546

 

Wil je de interactie met patiënten verbeteren?